Frågor och svar

Har ni problem med er bokning eller har andra frågor? Här nedan har vi besvarat några av de vanligaste frågorna. Hittar du inte svar på din fråga går det bra att kontakta oss.

Presentkort

Är presentkort/företagsbiljetter från SF Bio giltiga hos er?
Nej, vi tar inte emot andra företags presentkort eller företagsbiljetter. Däremot säljer vi våra alldeles egna presentkort i valfri valör!
 

Biljettbokning

Hur bokar jag biljetter?
Har ni vägarna förbi är ni givetvis välkomna att boka biljetter direkt i biljettkassan. Det går också att boka eller köpa via vår hemsida, under fliken "biljetter". Du kan även ringa och boka biljetter under våra öppettider på 08-525 25 900. Tänk på att vid hög belastning i kassan så kan vi endast svara i telefon i mån av tid. Vi tar tyvärr inte emot bokningar via mail.
När du har bokat/köpt biljetter via hemsidan skickas ett bekräftelsemejl med vidare information. Bokade biljetter hämtas ut i biljettkassan senast 30 minuter innan aktuell föreställning. Köpta biljetter kan visas upp direkt i salongsentrén, utskrivna eller som pdf i din telefon. Det går även att hämta ut dina biljetter i biljettkassan.

Vem kontaktar jag om jag har problem med min bokning?
Maila dina frågor till info@biocosmopolite.se. Observera att vi inte tar emot nya biljettbokningar via mail. Har ni vägarna förbi är ni givetvis välkomna att boka biljetter direkt i biljettkassan. Du kan själv boka och köpa biljetter på hemsidan, eller ringa och boka biljetter under våra öppettider på telefonnummer 08-525 25 900.

Jag är pensionär eller CSN-student, hur får jag min rabatt när jag bokar/köper biljetter via er hemsida?

 
Du väljer hur många biljetter du vill köpa genom att trycka på '+' och '-' vid den biljettyp du önskar. Är ni till exempel 4 personer varav två är pensionärer väljer 2 ordinarie och 2 pensionärer. Du kan sedan välja plats på salongskartan nedanför.

Rabatterna kan variera från film till film. Till exempel erbjuder vi barn under 12 år rabatt på alla familjefilmer, som står utmärkta i programmet och på hemsidan. Vissa föreställningar (t.ex. Live på bio) inte har några rabatter.
När behöver jag hämta mina bokade biljetter?
Svar: Senast 30 min innan aktuell föreställning. Har ni möjlighet att komma förbi någon dag innan går det givetvis bra att hämta biljetterna tidigare. Detta är att rekomendera då det kan uppstå köbildning vid populära föreställningar.

Hur går jag tillväga när jag köpt biljetter via er hemsida?
Dina biljetter skickas till den mailadress du angav vid köpet. Köpta biljetter kan visas upp direkt i salongsentrén, utskrivna eller som pdf i din telefon. Det går även att hämta dina biljetter i biljettkassan.

Måste jag förboka biljett till den film jag vill se?
Svar: Det är väldigt svårt att gissa sig till hur populär en film kommer vara. Därför rekommenderar vi alltid att boka biljetter. Dessutom har du då möjlighet att välja just din favoritplats.

Seniorbio

Måste man vara senior för att gå på er seniorbio?
Även icke-pensionärer är självklart välkomna på vår seniorbio men betalar då fullt pris. Kaffe och kaka ingår så klart ändå, som alltid vid seniorbio.

3D-visning

Jag har med mig egna 3D-glasögon som jag köpt hos SF, kan jag använda dessa?
Nej. Vi har ett annat (bättre!) 3D-system och en annan typ av 3D-glasögon vilket gör att dina medhavda 3D-glasögon inte kommer att fungera hos oss. Vi lånar alltid ut 3D-glasögon till våra besökare före filmstart och detta kostar inget extra. 3D-glasögonen samlar vi in igen när filmen är slut.

Parkeringsbiljett

Går det att få en parkeringsbiljett av er i samband med biobesök?
Fram till kl 23.00 kan du med P-skiva parkera gratis i två timmar på övre parkeringen, och i tre timmar på undre parkeringen. Med parkeringsbiljett från Bio Cosmopolite kan du stå gratis i 5 timmar på båda parkeringarna. Du som går på filmer/event som slutar efter 23.00, eller som ser en film som är längre än 2 timmar, bör därför be om en parkeringsbiljett från oss för att undvika böter. Säg till i kassan så hjälper vi dig med din parkeringsbiljett! Notera alltid att det är rätt datum och tidsintervall på din biljett. Det går också bra att stå i garaget, men observera att garaget larmas kl 21:00. 

 

Fick ni inte svar på er fråga? Kontakta oss, vi är fulla av svar!

Öppettider

Lördag-söndag:13.00-17.00
Avvikande öppettider
Lör 23 juni:Stängt
Ons 18 juli:18.00-19.00
Fre 20 juli:18.00-19.00
Avvikande öppettider kan förekomma (se program).

Sociala medier

dont hide