Om oss

Bio Cosmopolite öppnade i april 2014 i Brandbergen Centrum. Vår målsättning är att inte bara vara en biograf, utan också ett kulturcentrum för hela Haninge. 

Vi visar ett brett utbud av svenska och internationella filmer, storfilmer och 3D-filmer. Genom ett samarbete med Folkets Hus och Parker visar vi även Live på bio där du kan se livesändningar av teater, balett, opera och konserter. Seniorbio, knattefilmer och helgmatinéer är några smakprov ur Bio Cosmopolites repertoar.

Vi vill att biografen framförallt ska gynna Brandbergen – men även hela kommunen. Vi samarbetar därför med olika parter som kompletterar varandra på ett positivt sätt.

För oss är tillgänglighet viktigt och våra lokaler är självklart handikappanpassade. De är även utrustade med hörslinga och plats finns för rullatorer och barnvagnar.

Om biljettbokning
Har ni vägarna förbi är ni givetvis välkomna att boka biljetter direkt i biljettkassan. Det går också att boka eller köpa via vår hemsida, under fliken "biljetter". Du kan även ringa och boka biljetter under våra öppettider på 08-525 25 900. Tänk på att vid hög belastning i kassan så kan vi endast svara i telefon i mån av tid. Vi tar tyvärr inte emot bokningar via mail.

När du har bokat/köpt biljetter via hemsidan skickas ett bekräftelsemejl med vidare information. Bokade biljetter hämtas ut i biljettkassan senast 30 minuter innan aktuell föreställning. Köpta biljetter kan visas upp direkt i salongsentrén, utskrivna eller som pdf i din telefon. Det går även att hämta dina biljetter i biljettkassan.

Vi visar ingen reklam så filmen börjar på utsatt tid!

Glöm inte p-biljetten!
Vi på Bio Cosmopolite erbjuder alla våra biobesökare gratis parkering i 5 timmar. Säg till i kassan så hjälper vi dig med din parkeringsbiljett!

Gratis parkering gäller inte efter 23.00 med p-skiva. Du som går på filmer/event som slutar efter 23.00, eller som ser en film som är längre än 2 timmar, måste därför alltid be om en parkeringsbiljett från oss för att undvika böter.

Notera alltid att det är rätt datum och tidsintervall på din biljett.

Åldersgränser på bio
BARNTILLÅTEN
Barntillåtna filmer får ses av alla åldrar.

7 ÅR
För att ett barn ska få gå ensam på en film med 7-årsgräns måste barnet ha fyllt 7 år.
Ett barn under 7 år får gå på en film med 7-årsgräns om barnet går i sällskap av en person som fyllt 18 år.

11 ÅR
För att ett barn ska få gå ensam på en film med 11-årsgräns barnet ha fyllt 11 år.
Ett barn som är över 7 år men som ännu inte fyllt 11 år får gå på en film med 11-årsgräns om barnet går i sällskap av en person som fyllt 18 år.

15 ÅR
För att ett barn ska få gå ensam på en film med 15-årsgräns måste barnet ha fyllt 15 år.
Ett barn som är över 11 år men som ännu inte fyllt 15 år får gå på en film med 15-årsgräns om barnet går i sällskap av en person som fyllt 18 år.

Öppettider

Lördag-söndag:13.00-17.00
Avvikande öppettider
Lör 23 juni:Stängt
Ons 18 juli:18.00-19.00
Fre 20 juli:18.00-19.00
Avvikande öppettider kan förekomma (se program).

Sociala medier

dont hide