Öppettider:

Måndag-tisdag:Stängt
Onsdag-Fredag:14.30-18.30
Lördag-söndag:13.00-17.00

Bio för alla!

Frågor och svar

Har ni problem med er bokning? Här nedan har vi besvarat några av de vanligast förekommande frågorna. Hoppas att detta kan vara till någon hjälp.

 

Presentkort

Är presentkort/företagsbiljetter från SF Bio giltiga hos er?
Nej, vi tar inte emot andra företags presentkort eller företagsbiljetter. Däremot säljer vi våra alldeles egna presentkort i valfri valör!

 

Biljettbokning

 

Hur bokar jag biljetter?
Har ni vägarna förbi är ni givetvis välkomna att boka biljetter direkt i biljettkassan. Det går också att boka eller köpa via vår hemsida, under fliken "biljetter". Du kan även ringa och boka biljetter under våra öppettider på 08-525 25 900. Tänk på att vid hög belastning i kassan så kan vi endast svara i telefon i mån av tid. Vi tar tyvärr inte emot bokningar via mail.
När du har bokat/köpt biljetter via hemsidan skickas ett bekräftelsemejl med vidare information. Bokade biljetter hämtas ut i biljettkassan senast 30 minuter innan aktuell föreställning. Köpta biljetter kan visas upp direkt i salongsentrén, utskrivna eller som pdf i din telefon. Det går även att hämta dina biljetter i biljettkassan.

 

Vem kontaktar jag om jag har problem med min bokning?
Maila dina frågor till info@biocosmopolite.se. Observera att vi inte tar emot nya biljettbokningar via mail. Har ni vägarna förbi är ni givetvis välkomna att boka biljetter direkt i biljettkassan. Du kan själv boka och köpa biljetter på hemsidan, eller ringa och boka biljetter under våra öppettider på telefonnummer 08-525 25 900.

 

Jag är pensionär eller CSN-student, hur får jag min rabatt när jag betalar mina biljetterna via er hemsida?
Observera att det går bara att fylla i rabattkoder när du köper biljett på nätet. Om du bokar måste du säga till om rabatter när du hämtar ut biljetterna i kassan. Vissa föreställningar (t.ex. Live på bio) inte har några rabatter.
Efter att du valt dina platser och tryckt "Nästa steg" kommer du till följande ruta:

Klicka på "Pensionär" eller "Student" för att lägga till en rabatt. Om du köper till en familjefilm kan du även klicka på "Barn under 12 år".
Tänk på att klicka en gång för varje biljett som rabatten ska gälla!
På högra sidan, under "Valda rabattkoder", kan du se vilka koder du lagt till.

 

När behöver jag hämta mina bokade biljetter?
Svar: Senast 30 min innan aktuell föreställning. Har ni möjlighet att komma förbi någon dag innan går det givetvis bra att hämta biljetterna tidigare. Detta är att rekomendera då det kan uppstå köbildning vid populära föreställningar.

 

Hur går jag tillväga när jag köpt biljetter via er hemsida?
Dina biljetter skickas till den mailadress du angav vid köpet. Köpta biljetter kan visas upp direkt i salongsentrén, utskrivna eller som pdf i din telefon. Det går även att hämta dina biljetter i biljettkassan.

 

Måste jag förboka biljett till den film jag vill se?
Svar: Det är väldigt svårt att gissa sig till hur populär en film kommer vara. Därför rekommenderar vi alltid att boka biljetter. Dessutom har du då möjlighet att välja just din favoritplats.

 

Seniorbio

Måste man vara senior för att gå på er seniorbio?
Även icke-pensionärer är självklart välkomna på vår seniorbio men betalar då fullt pris. Kaffe och kaka ingår så klart ändå, som alltid vid seniorbio.

 

3D-visning

Jag har med mig egna 3D-glasögon som jag köpt hos SF, kan jag använda dessa?
Nej. Vi har ett annat (bättre!) 3D-system och en annan typ av 3D-glasögon vilket gör att dina medhavda 3D-glasögon inte kommer att fungera hos oss. Vi lånar alltid ut 3D-glasögon till våra besökare före filmstart och detta kostar inget extra. 3D-glasögonen samlar vi in igen när filmen är slut.

 

Parkeringsbiljett

Går det att få en parkeringsbiljett av er i samband med biobesök?
Vi på Bio Cosmopolite erbjuder alla våra biobesökare gratis parkering i 5 timmar. Säg till i kassan så hjälper vi dig med din parkeringsbiljett! Gratis parkering gäller inte efter 23.00 med p-skiva. Du som går på filmer/event som slutar efter 23.00, eller som ser en film som är längre än 2 timmar, måste därför alltid be om en parkeringsbiljett från oss för att undvika böter. Notera alltid att det är rätt datum och tidsintervall på din biljett. OBS: Det går ej att stå i garaget efter 21:00. 

 

Fick ni inte svar på er fråga? Maila fråga till info@biocosmopolite.se!

Öppettider

Måndag-tisdag:Stängt
Onsdag-söndag:14:30-18:30

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för information om vad som händer på Bio Cosmopolite!

Sociala medier

dont hide